unable to download component

8 år 9 måneder siden #916 af kanhaiya
unable to download component blev oprettet af kanhaiya
hi i have created  a component , but somehow i am unable to  download  the component .I have tried it on google chrome and mozilla firefox browser

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

8 år 9 måneder siden #917 af David Villena
Besvaret af David Villena på emne unable to download component
Hello.

Please report the bug using our contact form, so it can be handled by our ticket system: www.component-creator.com/en/help/contact

Please give as much info as possible: name of the component, any JS error you could have...

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 1.538 sekunder
Leveret af Kunena Forum

Vi we benytter cookies, så vi bedst muligt kan levere vores services. For mere information, se vores