× This forum has been locked. Please submit new Feature Requests on GitHub: github.com/Jensen-Technologies/component-creator-issues/issues

New Feature: Repeatable Field

9 år 4 måneder siden #555 af Samdy Lonh
New Feature: Repeatable Field blev oprettet af Samdy Lonh
Hi,

This is a new feature request.

from Joomla 3. There is a repeatable field. but in component creator doesn't support it yet. so please update to make is usable.

Thanks,
Samdy
Følgende bruger(e) sagde tak: RIP Graphics

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

9 år 3 måneder siden #597 af Gosling Cools
Besvaret af Gosling Cools på emne New Feature: Repeatable Field
+1

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

9 år 3 måneder siden #598 af RIP Graphics
Besvaret af RIP Graphics på emne New Feature: Repeatable Field
This is something I have been waiting for
I give this one a ++

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

9 år 3 måneder siden #614 af Pete
Besvaret af Pete på emne New Feature: Repeatable Field
+100 ;)

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

9 år 3 måneder siden #619 af RIP Graphics
Besvaret af RIP Graphics på emne New Feature: Repeatable Field
Hey Pete please check this post also which is mainly the same request but more votes are need to push this important one over the line www.component-creator.com/en/forum/featu...-form-set-region#605

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

8 år 10 måneder siden #877 af Ilya Protasov
Besvaret af Ilya Protasov på emne New Feature: Repeatable Field

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.150 sekunder