× Please submit new Bug Reports on GitHub: github.com/Jensen-Technologies/component-creator-issues/issues

Enabling public users to send form

2 år 6 måneder siden #9919 af Renaud GICQUEL
Enabling public users to send form blev oprettet af Renaud GICQUEL
Hello,
How can I enable public users to send a form?
I have created a form, but when I submit it, I get a 403 error.
The URL left part is: http://mySite?task=compform.save
Thank you in advance

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 6 måneder siden #9920 af Renaud GICQUEL
Besvaret af Renaud GICQUEL på emne Enabling public users to send form
OK,
I found the solution. Il was a joomla! setting.

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 5 måneder siden #9922 af Graeme Forrest
Besvaret af Graeme Forrest på emne Enabling public users to send form
Hello. I am having the same issue. How did you fix the problem?

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 5 måneder siden #9924 af Renaud GICQUEL
Besvaret af Renaud GICQUEL på emne Enabling public users to send form
You have to enable in Joomla! the creation of content by Public type users, which can be done in System/User permissions/Settings.

Regards

Renaud
Følgende bruger(e) sagde tak: Søren Beck Jensen, Soren

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 5 måneder siden #9925 af Graeme Forrest
Besvaret af Graeme Forrest på emne Enabling public users to send form
Hi Renaud. This worked - merci!

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

2 år 5 måneder siden #9926 af Renaud GICQUEL
Besvaret af Renaud GICQUEL på emne Enabling public users to send form
Super!
Do not hesitate if you have any other questions.
Regards
Renaud
Følgende bruger(e) sagde tak: Søren Beck Jensen

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.131 sekunder
Leveret af Kunena Forum

Vi we benytter cookies, så vi bedst muligt kan levere vores services. For mere information, se vores