× Please submit new Bug Reports on GitHub: github.com/Jensen-Technologies/component-creator-issues/issues

Front end login issue

10 år 1 uge siden #15 af MULTINOVUM sp. z o.o.
Front end login issue blev oprettet af MULTINOVUM sp. z o.o.
it doesn't work

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

10 år 1 uge siden #17 af MULTINOVUM sp. z o.o.
Besvaret af MULTINOVUM sp. z o.o. på emne Front end login issue
I have websites on two version Joomla 3.2.3 and 3.3
. I use the same component on both websites
In frontend when I make FormComponent, the main button SEND gives no effect - dont save item
But if I put not correct value in input field the SEND button work - that monit, that I set wrong value

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

10 år 1 uge siden - 10 år 1 uge siden #19 af MULTINOVUM sp. z o.o.
Besvaret af MULTINOVUM sp. z o.o. på emne Front end login issue
I noticed - when I logged as superuser in frontend - it works. But every user have to be superuser? ;)

Of course I set all permissions for registered user in backend component administration
Sidste redigering: 10 år 1 uge siden ved MULTINOVUM sp. z o.o..

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

10 år 1 uge siden #20 af MULTINOVUM sp. z o.o.
Besvaret af MULTINOVUM sp. z o.o. på emne Front end login issue
this code (in views/form) has an some error - when I remove that - it works for registered user too:

<?php if (!JFactory::getUser()->authorise('core.admin','lista')): ?>
<script type="text/javascript">
jQuery.noConflict();
jQuery('.tab-pane select').each(function(){
var option_selected = jQuery(this).find(':selected');
var input = document.createElement("input");
input.setAttribute("type", "hidden");
input.setAttribute("name", jQuery(this).attr('name'));
input.setAttribute("value", option_selected.val());
document.getElementById("form-kontakt").appendChild(input);
jQuery(this).attr('disabled',true);
</script>
<?php endif; ?>
Følgende bruger(e) sagde tak: Søren Beck Jensen

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

10 år 2 dage siden #28 af dayton
Besvaret af dayton på emne Front end login issue
Thanks for the suggestions....

Venligst Log på eller Opret en konto for at deltage i samtalen

Tid til at oprette siden: 0.180 sekunder