Data not saving to db

Data not saving to db

8 Monate 3 Tage her #9785 von jeff long

Hello,

I have been experiencing an issue with the data in a form(s) not saving to the db. I have rebuilt the component several times.

1. Initial build was fine.

2. Made some modifications to 2 of the Tables, (db table names, field names, view and form names). The original db#1 (not changed) seemed to work fine, the other 2 would not save the data.

3. Rebuilt the whole thing a 3rd time, and now nothing in the forms is saving to the db. (Note; Cloned the 1st table, from orig. build, made new second on third tables but cloned fields from org....individually).

I thought maybe a Joomla update issue, but even updating it, did not solve it.

Any help would be appreciated.


Also, I believe the Topic titled "Submits and Deletes with bugs" is asking something similar.

Thanks

Jeff

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

8 Monate 3 Tage her #9786 von jeff long

Hello,

Made a quick 2 field component, and same thing, data not saving.

Thanks

Jeff

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

8 Monate 2 Tage her - 8 Monate 2 Tage her #9787 von Carl Fuentes

Thanks for the report.
This issue has been fixed. Please regenerate and install again.

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

8 Monate 2 Tage her #9788 von jeff long

Just wanted to let you know that appeared to work....what ever you guys did.

Thank you

Jeff

Bitte Anmelden oder Registrieren um der Konversation beizutreten.

Ladezeit der Seite: 0.298 Sekunden
Powered by Kunena Forum

Wir verwenden eigene Cookies und Cookies von Drittanbietern, um Ihr Nutzererlebnis zu verbessern und Ihnen einen optimalen Service zu bieten. Wenn Sie die Website weiter nutzen, gehen wir davon aus, dass Sie mit unserer Cookie-Politik einverstanden sind.