× Please submit new Bug Reports on GitHub: github.com/Jensen-Technologies/component-creator-issues/issues

Joomla\CMS\Form\Form::getInstance() could not load file

1 year 3 months ago - 1 year 3 months ago #9681 by Christian Grieger
After installing the created component I get this error when I try to open it. How can i solve it?
Last edit: 1 year 3 months ago by Christian Grieger.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 3 months ago #9682 by Simon Beekman
Are you running latest Joomla? Are you installing on a fresh installation? What exactly are you installing? For our community to help out we need as much information as possible.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 3 months ago - 1 year 3 months ago #9683 by Christian Grieger
Replied by Christian Grieger on topic Joomla\CMS\Form\Form::getInstance() could not load file
Hey Simon,

this happens when you add a calender to the form. See image attached...

Without a calender in the form it works well..

Yes, i am using the lastest Joomla.
Attachments:
Last edit: 1 year 3 months ago by Christian Grieger.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 3 months ago #9684 by Christian Grieger
Replied by Christian Grieger on topic Joomla\CMS\Form\Form::getInstance() could not load file
I was wrong it even happens when i add a text field next to the standard fields. So it happens always when i try to create a new component. The old components work well if i try to install them on that system.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 3 months ago #9685 by Simon Beekman
Just did a quick test with a component with a date picker field and I do not get this error.

Please check your configuration or try to install the component on a fresh installation.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 3 months ago - 1 year 3 months ago #9686 by Christian Grieger
Replied by Christian Grieger on topic Joomla\CMS\Form\Form::getInstance() could not load file
Hey Simon, thanks for the test. I cant insall this on fresh installation as i need it on the running system.

I installed an old component i created some weeks back on that page and its working without problems. It only happens for components that i creat fresh :/
Last edit: 1 year 3 months ago by Christian Grieger.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.272 seconds
Powered by Kunena Forum

We use cookies so that you can place orders and we can provide a better service. You can control the use of cookies at the individual browser level. If you reject cookies, you may still use our website, but your ability to use some features or areas of our website may be limited.