× Please submit new Bug Reports on GitHub: github.com/Jensen-Technologies/component-creator-issues/issues

Default view in adminsitrator

1 year 5 months ago #9828 by Gary Hurdman
Default view in adminsitrator was created by Gary Hurdman
Hi,

I appear to be missing a default view in the administrator and get a 404 error.

I have two tables each having their own view, can see those fine.

Any ideas?

Many thanks

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 5 months ago #9829 by Søren Beck Jensen
Replied by Søren Beck Jensen on topic Default view in adminsitrator
Please submit a bug report here github.com/aDaneInSpain/component-creator-issues

Søren Beck Jensen
Founder, Component-Creator.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 5 months ago #9830 by Gary Hurdman
Replied by Gary Hurdman on topic Default view in adminsitrator
Not sure it is a bug and I seem to have it working.

The first table didn't have an admin view. I gave it one and it worked.

Though I don't need an admin view for the first table.

Happy to submit a bug report if you think that's a bug.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

1 year 4 months ago #9835 by Emmanuel Tsalampounis
Replied by Emmanuel Tsalampounis on topic Default view in adminsitrator
Hello Gary,
Seem like a bug, please use github and add as many details as you can about your environment.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

Time to create page: 0.175 seconds
Powered by Kunena Forum

We use cookies so that you can place orders and we can provide a better service. You can control the use of cookies at the individual browser level. If you reject cookies, you may still use our website, but your ability to use some features or areas of our website may be limited.